Programme and Tickets

Elenas Musiksalong öppnar igen sina dörrar och säger varmt välkomna till alla trogna och nya gäster!

Den nya säsongen 2023-2024 kommer att ha två unika Musiksalonger och kommer att gästa den urbanistiska lokalen på Birkagatan 28 i Vasastan. Missa inte dessa tillfällen. Biljetter köpes via länken som står under konsertannonsen eller via Swish. Skanna in QR-koden eller skriv in 1231142041 för mottagare. I meddelandet ange datum för konserten. 

 

I December på Musiksalongen

Fransk-rysk fyrhändig pianomusik

Inför första Advent kommer ni att drömma er bort till svindlande vacker pianomusik för fyra händer av Ravel, Fauré och Tjajkovskij. De franska verken kommer att charmera er med sin utpräglade elegans och sina smakfulla, fantasirika, melodiska och rytmiska mönster – det är som att njuta av ett glas delikat och sprudlande Champagne. Den ryska musiken kommer att transportera er till sagornas mystiska värld, där det generöst bjuds på glädje och drömlik magi.

Musiker: Det är en återförening mellan två konsertpianister som för drygt 20 år sedan studerade tillsammans på Kungl. Musikhögskolan och redan då drömde om att spela tillsammans.

Carlos Murakami och Elena Kaledina, piano.

Biljetter till konserten 1 december kl.19.00 2023

I Maj på Musiksalongen

Filmmusik 

Filmmusikssalongerna hör till de riktiga favoriter. Soundtracks från Gladiator, Piano, Amelie från Montmartre och Interstellar står ständigt på önskelistan och har blivit fasta punkter i programmet. Av de nya gästerna från filmvärlden kommer nog Jack Sparrow att överraska mest.

The piano, Chocolate, Amelie from Montmartre, Game of Thrones, Interstellar, Atonement, Gladiator

Elena Kaledina – piano

Datum och info om biljetter meddelas senare.

Upphovsrätt © 2024 Elena Kaledina | My Music Band av Catch Themes